Unison
NewDoor -
Ajtót nyitunk a
változásra!
Lássuk!
"Küldetésünk, hogy az üzleti világban már sikeres módszertanok segítségével tudást adjunk át az erre nyitottaknak, bátorságot adjunk a saját útra lépőknek, felismeréseket és támogatást adjunk az irányt keresőknek, önismeretet és önbizalmat adjunk az önmagukká válóknak!"

Mi vár az ajtó mögött?

A NewDoor közösségi oldalán napról napra gondolatébresztő és léleksimogató idézeteket, kérdéseket, de nagyobb lélegzetvételű írásokat is megosztunk az éppen aktuálisan a térben lévő témákkal kapcsolatban.

Havi témáink kapcsán pedig várjuk a közösséghez kapcsolódó olvasók véleményeit, meglátásait. Így leszünk mi egy közösség, akik együtt lépkednek a változás útján.

Olvass többet szolgáltatásinkról!

NewDoor terem

37 m2-es, bérelhető oktató termünk jelenleg max. 12-15 fős csoportok fogadására, workshopok, tréningek, kisebb rendezvények és események, megbeszélések lebonyolítására alkalmas.

Videók

Körülöttünk az ősz

Paulikovics Réka | 2021. október 26.

Az ősz – nekem – a változás, az elengedés évszaka. És egy kicsit talán a felkészülésé, a várakozásé is. Egy biztos, ilyenkor nem csak kívül, hanem belül is változásokat tapasztalunk. Változunk mi, változik környezetünk, változnak a kapcsolataink és mondjuk ki, változik az életünk.
tovább

Nézzünk ide egy hosszabb címet...

Paulikovics Réka | 2021. október 26.

tovább

Körülöttünk az ősz

Paulikovics Réka | 2021. október 26.

tovább

Nézzünk ide egy hosszabb címet...

Paulikovics Réka | 2021. október 26.

tovább

Körülöttünk az ősz

Paulikovics Réka | 2021. október 26.

tovább

Podcastok

karantéma

#podcast #karantéma

Körülöttünk az ősz

#podcast #karantéma

Illa berek, nádak erek, ajtó előtt tél pityereg

#podcast #karantéma

Hosszabb kétsoros cím, valamiről

#podcast #karantéma

Körülöttünk az ősz

#podcast #karantéma

Többi podcast, amennyi van

#podcast #karantéma

Meg ide is

#podcast #karantéma

Meg ide is

Összes karantéma podcast

Akik az ajtó mögött várnak

Telefon: +36306585206

Email: antony.kornelia@unison.hu

Vissza
Antóny Kornélia - Alapító

Intézményi kommunikátor, Szervezetfejlesztő, Fejlesztési- és vállalatvezetési Tanácsadó, Life-, Art- és Business coach, Mester Tréner, Karrier- és vállalkozás-támogatási tanácsadó, Gazdaságpszichológiai szakértő

Az élet számomra folytonos tanulás, ahol minden, amit tanultam a szervezetekről, emberről, csoportokról és egyénekről ugyanazt a célt szolgálta eddigi utamon: rátalálni magamra és segíteni másoknak is, hogy ugyanezt tehessék a maguk választotta módon és ütemben!

1996 óta foglalkozom szervezetfejlesztéssel, HR tanácsadással. Szakmai tapasztalataim túlnyomó többségét vállalkozások, cégek fejlesztésében szereztem, és egyik fő tevékenységem – saját vállalkozás keretében - ma is szervezeti elakadások, a hatékony működést gátló folyamatok/jelenségek diagnosztizálása, tanácsadás javításukra/megoldásukra irányuló változások bevezetése kapcsán. Néhány éve szakértői munkám fő fókuszába az egyén személyiségfejlődésének támogatása került: trénerként, coachként fejlesztő programokat, eszközöket, módszertanokat dolgozok ki és fejlesztő folyamatokat viszek gazdasági- és civil környezetben egyaránt. (Részletek a www.unison.hu weboldalon olvashatók.)

Saját önfejlesztő utamon izgalmas lehetőségként tárult elém az üzleti tanácsadás és az önismeret-fejlesztés, mint globális szemléletmód összekapcsolásának gondolata. Ezen küldetés zászlaja alatt álmodtam meg és adtam életet 2020-ban a NewDoor közösségnek, mely úgy érzem, igazi távlatokat nyithat ezen két fókusz dialógusa, együttműködése felé.

A NewDoor közösség minden nap kínál pozitív üzeneteket, heti rendszerességgel írásaink pedig támogatást adnak a kiutat keresők, vagy önismereti úton levő érdeklődők számára. Podcast adásaink interjúi hétről-hétre készülnek önismereti témában, „Karantéma” címmel nyitnak ajtót a változásra. 2022-től pedig „Női szemmel” új adások készülnek, nem csak nőknek. (A podcast adások meghallgathatók itt az oldalon, vagy a Spotify-on NewDoor podcast címmel, vagy a NewDoor YouTube csatornáján, vagy az Apple podcast, a Google podcast és az egyéb podcast alkalmazások elérésével.)

Folyton innováló, ötletelő énem új módszertanok kitalálására, új fejlesztő eszközök kigondolására és kivitelezésére sarkall. A NewDoor „KÉRDEZŐ” kártyacsomagjai remek szórakozást, ugyanakkor igazi elmélyülést kínálnak az önismereti úton járóknak, de azoknak is, akik szeretnének többet megtudni magukról, partnerükről, környezetükről. A coaching és tréning eszköztár és gyakorlat ötvözésével a KÉRDEZŐ segítségével ajtó nyílik egy új és meglepően hatékony fejlődést kínáló útra. Mindazoknak szól, akik szeretnének rálátni aktuális problémáikra és kiutat találni maguk számára a szebb jövő, a mentális „jóllét” pozitív minősége felé.

Tovább olvasom!
Vissza
Paulikovics Réka

PR/Marketing/ThetaHealing®/Life coaching

E-mail: info@unison.hu

Telefon: +3630/7884 386

Ha egy mondatban kéne leírnom, ki vagyok, akkor: „Az vagyok, aki mindent megír.” Évek óta járom az önismeret útját, közben az írás a szenvedélyemmé vált, az írásaim pedig segítséggé mások számára.

Az utóbbi éveket egy sportklubnál töltöttem, ahol lehetőségem volt rengeteg csodás emberrel együtt dolgozni, megtapasztalni a közösség igazi erejét és azt, hogy mennyire fontosak a mindennapi megerősítések, illetve, hogy mennyire lényeges tudni, hogy kik is vagyunk.

A mindennapjaimban rendezvényszervezéssel, illetve online és offline kommunikációval foglalkozom. A NewDoor közösségi oldalain én készítem a szöveges és grafikai anyagokat, illetve vendégszerzőként hetente írok a Minden ami külföld weboldalnak.

Évek óta foglalkozom Theta Healinggel, a technika segítségével pedig hatalmas változások mentek végbe bennem és az életemben. A sportoló gyerekek és felnőttek között már volt alkalmam belekóstolni a coaching világába egyéni- és csapatszinten, ennek hatására úgy döntöttem, én is coach leszek. Ez egy olyan lehetőség, amivel sokaknak tudok segíteni abban, hogy kihozzák magukból a legjobbat, megtalálják saját maguk legjobb verzióját.

Tovább olvasom!

Lehet-e egyszerre önmagadat és a közösséget is fejleszteni? A válasz igen.

Paulikovics Réka | 2021. október 26.

Hogy hogyan? Gyere el a NewDoor online önismereti csoportjába és tapasztald meg, hogyan tudsz egyszerre fejlődni a többiekkel, hogyan tudsz te magad és a csapat is jobbá válni.

Felkészültél? Jelentkezz!

Lépj velünk kapcsolatba!

Név:

E-mail cím:

Üzenet (nem kötelező):

Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel, esetleges reklamációs ügyek rendezésével kapcsolatosan ügyfélszolgálatunkat az info@unison.hu e-mail címen éred el.

Munkatársunk üzeneted bejövetelét követően maximum 48 órán belül válaszol!

Amennyiben javaslatod lenne, ugyanitt teheted meg írásban. Minden bejövő üzenet fontos számunkra!